Informasjon

 

 

 

Nettkino er en ny norsk strømmetjeneste som samarbeider med kinoer rundt omkring i hele landet for å gi nordmenn verdens aller beste tilgang til fersk film. Hos oss vises nemlig filmene mens kinoene sitter på eneretten til dem – mange måneder før de kan kjøpes på DVD eller andre strømmetjenester! Til gjengjeld føres overskuddet tilbake til den lokale kinoen der du bor.

 
Nettkino er superenkelt å bruke. Du trenger ikke være abonnent og filmbilletten kjøper du med Vipps eller bruker kortet ditt på vanlig måte. Billetten fås på nettkino.no og og kan spilles av i appen på mobileenheter eller i nettleser på desktop. 

 

Nyhetsbrev 

Vil du bli holdt oppdatert på filmer når de blir tilgjengelig på nettkino?

Trykk her

 

Nyheter

Vil du vite mer om Nettkino og filmene vi tilbyr?

Trykk her

 

Hvorfor Nettkino?

Vi tenkte ganske enkelt: Vi får ikke gått på kino så ofte som vi vil og dermed er det mange filmer vi går glipp av, men som vi gjerne vil se mens de fortsatt er aktuelle. Kjenner du deg igjen?

 

Fersk film først!

Her får du et utvalg av de nyeste kinofilmene, ofte lenge før de kommer på de vanlige strømmetjenestene. Derfor koster Nettkino det samme som en kinobillett.

 

Enklere blir det ikke

Du trenger du bare logge inn (enkelt med Facebook) velge film, taste inn mobil + postnummer og velge betalingsløsning. Og Vipps, så er filmen klar.

 

Nettleser og app

Du kan betale for filmen i nettleser både på mobil og nettbrett, men grunnet sikkerheten til de ferske filmene må du se dem i Nettkino-appen. Last ned appen fra App Store eller Google Play. Filmen blir automatisk tilgjengelig når du har betalt. Vil du se filmen på TV kan du bruke Air play. Chromecast er foreløpig noe ustabilt, men vi jobber med saken.

 

Ingen abonnement

Er du lei av å ha mange ulike strømmetjenester? Hos Nettkino kan du velge akkurat den filmen du har lyst til å se og bare betale for den.

 

Nytt konsept

Nettkino er et helt nytt konsept som fortsatt er under utvikling. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre teknikken og tilbudet. Vi setter derfor stor pris på tilbakemeldinger vi får fra deg som bruker tjenesten. På denne måten hjelper du oss med å bli enda bedre.

 

Kinoens egen strømmetjeneste

Nettkino er et samarbeid mellom Grimstad kulturhus, Kolben kino,  Kolvereid kino og Verdensteatret i Tromsø. Av inntektene får kinoene sin andel og filmskaperne sin, akkurat som på kino.

Nettkino er støttet av Kulturdepartementet og EUs Creative Europe.

 

Film er best på kino

For oss som mangler barnevakt, bor langt unna kinoen, jobber skift eller har et handicap som gjør kinoturen til en komplisert ekspedisjon, er Nettkino forhåpentligvis et godt alternativ.

 

Trykk her for ofte stilte spørsmål

God film!