INFORMASJON


Nyheter

Vil du vite mer om nettkino og filmene vi tilbyr?
Se her: https://www.nyheter.nettkino.no/


Hvorfor Nettkino?

Vi tenkte ganske enkelt: Vi får ikke gått på kino så ofte som vi vil og dermed er det mange filmer vi går glipp av, men som vi gjerne vil se mens de fortsatt er aktuelle. Kjenner du deg igjen?


Fersk film først!

Her får du et utvalg av de nyeste kinofilmene, ofte lenge før de kommer på de vanlige strømmetjenestene. Derfor koster Nettkino det samme som en kinobillett.


Enklere blir det ikke

Du trenger du bare logge inn (enkelt med Facebook) velge film, taste inn mobil + postnummer og velge betalingsløsning. Og Vipps, så er filmen klar.

 

For å se film på mobil eller tablet må du bruke appen, ikke nettleser.  


Ingen abonnement

Er du lei av å ha mange ulike strømmetjenester? Hos Nettkino kan du velge akkurat den filmen du har lyst til å se og bare betale for den.


Nytt konsept


Nettkino er et helt nytt konsept som fortsatt er under utvikling. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre teknikken og tilbudet. Vi setter derfor stor pris på tilbakemeldinger vi får fra deg som bruker tjenesten. På denne måten hjelper du oss med å bli enda bedre.


Kinoens egen strømmetjeneste


Nettkino er et samarbeid mellom Grimstad kulturhus, Kolben Kino,  Kolvereid Kino og Verdensteateret i Tromsø. Av inntektene får kinoene sin andel og filmskaperne sin, akkurat som på kino.


Film er best på kino


 For oss som mangler barnevakt, bor langt unna kinoen, jobber skift eller har et handicap som gjør kinoturen til en komplisert ekspedisjon, er Nettkino forhåpentligvis et godt alternativ.


For ofte stilte spørsmål: https://nettkino.no/faq/

God film!